Video Un polițist din Ploiești a întrerupt examenul auto pentru a ajuta o bătrână să treacă strada. "Așa arată normalitatea!"

Data actualizării: Data publicării:
politist ajuta o batrana ploiesti
Deși se afla în timpul unui examen auto, polițistul a coborât din mașină și a ajutat o bătrână să traverseze strada. Sursa foto: colaj Facebook / Ploieştean

Un polițist examinator a întrerupt proba practică a examenului auto pentru a ajuta o bătrână să treacă strada. S-a întâmplat în Ploiești, iar momentul a fost filmat cu telefonul mobil de un alt șofer, care aștepta la trecerea de pietoni. Înregistrarea, însoțită de mesajul "Așa arată normalitatea!", a fost postată apoi pe rețelele sociale, unde au adunat sute de aprecieri, scrie Observatorul Prahovean.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile surprinse în traficul din Ploiești, pe strada Democrației, se poate observa un polițist examinator care dirijează traficul, în timp ce prin spatele lui o bătrână trece strada, pe trecerea de pietoni.

Potrivit martorilor, cu doar câteva secunde înainte, agentul de poliție coborâse din mașina de "Școală" care apare în filmare.

"Așa arată normalitatea! Felicitări polițistului examinator care, deși se afla în timpul unui examen auto, a coborât din mașină și a ajutat o bătrână să traverseze strada", este mesajul care însoțește clipul.

În doar câteva ore de la publicarea pe rețelele sociale, filmarea a adunat sute de aprecieri și comentarii:

"Felicitări polițistului!", au transmis mai mulți internauți.

"Păi nu a făcut decât să își facă datoria de angajat al Poliției Române. De ce îi trebuie felicitări? Apropo, ne trebuie felicitări pentru a ne face treaba pentru care suntem plătiți la serviciu?", a comentat altcineva.

"Bravo, domnule polițist! Ați arătat omul din dumneavoastră!", a spus altcineva.

"Dacă nu era domnul polițist, nu mai trecea doamna șoseaua?! Dacă o lua de braț da, ziceam… Dar noi ca șoferi știm să acordăm prioritate la pietoni. Nu vreau să fiu rău!", a scris altcineva la postarea de pe rețelele sociale.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri