Un șofer român a primit doi ani de închisoare în Franța pentru un parcurs infracțional uimitor

Data publicării:
security CCTV camera or surveillance system with police car on blurry background
Foto: Getty Images

Un român a primit doi ani de închisoare în Franța după ce s-a lansat într-un șir de infracțiuni, avându-l alături și pe fiul său minor, informează ouest-france.fr.

Bărbatul din România, care locuiește în Nantes, a fost judecat și condamnat pe data de 15 ianuarie, după ce a furat o mașină, a condus 15 kilometri pe contrasens, a provocat un accident, iar în mașina în care se afla au fost găsite droguri.

În noapte de 13 ianuarie, românul a furat o mașină, apoi a condus 15 kilometri pe contrasens, pe Drumul Național 147, spre Lyon. La bordul mașinii furate se afla și fiul său, în vârstă de 14 ani. Parcursul său a fost surprins de camerele de supraveghere, iar la un moment dat românul a fost la un pas să lovească un BMW care circula regulamentar. Șoferul celeilalte mașini a reușit să evite impactul, dar a pierdut controlul autovehiculului, fiind implicat într-un accident în care a fost rănit.

Românul a negat faptele și a spus că celălalt șofer este vinovat de producerea accidentului, însă dovezile la adresa sa erau numeroase, iar în mașina sa a fost găsită și o cantitate de cocaină.

Procurorul de caz a cerut doi ani de închisoare și judecătorul a fost de acord. Acuzatul a spus că va face apel la decizia judecătorului.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri