VIDEO. Femeie bătută crunt într-o spălătorie. „Ăsta sunt eu”, s-a lăudat agresorul pe Facebook

Data actualizării: Data publicării:
femeie-batuta-spalatorie-ilfov

Un caz de o violenţă revoltătoare a ieşit la iveală. Un bărbat şi-a bătut crunt partenera de afaceri, în spălătoria pe care o deţin împreună în Ilfov. El a postat imaginile cu fapta pe Facebook cu descrierea „Ăsta sunt eu”. Au trecut aproape 24 de ore, iar bărbatul este încă liber, deşi a încălcat şi ordinul de restricţie pe care victima l-a obţinut ulterior.

Cei doi parteneri de afaceri intră în raza camerei de supraveghere, iar bărbatul se întoarce și o lovește pe femeie. Aceasta cade și se lovește cu capul de ușa unei mașini de spălat.

Agresorul continuă să-și lovească victima cu pumnii și picioarele, iar într-un final pleacă în timp ce femeia rămâne întinsă pe jos. Ea reușește să se ridice și pe imagini se observă că bărbatul fuge de la locul incidentului.

Agresiunea ar fi avut loc în luna noiembrie, iar agresorul nici măcar nu a fost reținut până acum.

După ce a fost bătută, femeia a obținut un ordin de protecție, dar pe care bărbatul l-a încălcat de trei ori și în continuare îi trimitea mesaje în care o amenința cu moartea.

Potrivit informațiilor obținute de Digi24, au fost deschise două dosare penale: pentru încălcarea ordinului de protecție și pentru lovire și alte violențe. Poliția nu a dorit să facă o declarație oficială.

Victima a declarat pentru Digi24 că a mai fost bătută și înainte de același bărbat, chiar cu câteva minute înainte de incidentul surprins pe camerele de supraveghere.

Mărturia femeii bătute în spălătorie: „Am amenințări de la el, scrise înainte de incident, că îmi aruncă cu acid, mă omoară”

Ce spune poliția despre cazul femeii bătute cu brutalitate în spălătorie

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri