VIDEO. Imagini unice de la nunta nepotului Regelui Mihai

Data publicării:
nunta printului nicolae

La trei luni de la nunta anului în România, apar şi imaginile în premieră. Este vorba de un montaj romantic de la nunta principelui Nicolae cu Alina Binder, o ceremonie boicotată de toată familia regală, care a avut loc în oraşul regalităţii, Sinaia.

„În ciuda obstacolelor întâlnite de mine şi de soţia mea ştiu că voi avea sprijinul, dragostea şi grija din partea familiei Alinei. Îţi mulţumesc că eşti alături de mine, eşti stânca mea şi eşti mai mult decât aş fi visat. Mulţumesc!”, spune principele Nicolae, în înregistrare.

Alina-Maria Binder are 30 de ani și e absolventă a Şcolii de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a Colegiului Naţional I.L. Caragiale. Ea a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA.

Potrivit datelor publicate pe pagina de Facebook, Alina-Maria Binder a lucrat ca PR Asociaţia Aviatorilor și, în prezent, tânăra urmează un curs pentru a obţine certificare ca însoţitor de zbor.

Fostul principe Nicolae și Alina-Maria Binder au apărut în public pentru prima dată împreună în 2016, la botezul copilului Prinţului Jean de Orléans. Însă, cei doi se cunoşteau de mai multă vreme. În septembrie 2014, Alina Binder l-a susţinut pe fostul principe cu o donaţie de 500 de lei pentru Triathlonul pentru promovarea lecturii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri