VIDEO. Secția de poliție din Logan

Data publicării:
loganpolit

O localnică din comuna Almăj poate spune că a fost norocoasă. Avea nevoie de ajutorul poliţiştilor şi s-a întâlnit cu ei pe stradă. Pentru că în comună nu există post de poliţie, cei patru agenţi se opresc din loc în loc prin comună.

Polițiștii din Almăj sunt nevoiți să primească sesizări, să întocmească rapoarte și procese-verbale pe genunchi, chiar în interiorul mașinii pe care o au în dotare.

Ce este deranjant și frustrant este că nimeni nu vrea să intervină să găsească o soluție”, spune Marius Bărbulescu, vicepreședintele Sindicatului Polițiștilor din Dolj.

Autorităţile locale spun că nu îi pot ajuta pe oamenii legii cu un sediu, din moment ce şi Primăria funcţionează într-o clădire cu doar patru camere. Edilii susțin că au oferit Inspectoratului Judeţean Dolj un teren pe care să fie ridicat un post de poliţie.

Nu prea ne-am implicat având și alte priorități. Deci din punct de vedere al veniturilor noastre este imposibil practic”, spune Aurică Tălăban, viceprimarul comunei Almăj.

Oficialii din IPJ Dolj sunt la curent cu situaţia agenţilor din Almăj, dar se plâng că nu au bani pentru a rezolva situaţia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri