VIDEO. Un cerb a intrat în curtea unei școli din Râșnov. Autoritățile au intervenit pentru a înlătura animalul

Data actualizării: Data publicării:
Screenshot 2023-10-19 124649
Cerbul a fost tranchilizat pentru a fi relocat. Foto: captură video News.ro

Un cerb şi-a făcut apariţia, joi dimineaţă, în curtea unei şcoli gimnaziale din oraşul Râşnov din judeţul Braşov, animalul fiind fotografiat. Imaginile cu animalul au fost publicate pe reţelele sociale. Reprezentanţii Primăriei şi cei ai Ocolului Silvic au fost anunţaţi despre apariţia cerbului, acesta fiind tranchilizat după ce nu a putut fi direcţionat către pădurea din apropierea unităţii de învăţământ, potrivit News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imagini cu un cerb care a apărut, joi dimineaţă, în curtea Şcolii Gimnaziale Nr. 3 din Râşnov au fost postate pe reţelele sociale. 

Animalul a intrat în curtea unităţii de învăţământ, care este situată în apropierea unei păduri, în timpul orelor de curs. 

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Râşnov, Răzvan Iancu, a declarat pentru News.ro că reprezentanţii Primăriei şi cei ai Ocolului Silvic din localitate au fost înştiinţaţi despre apariţia cerbului, ei încercând să direcţioneze animalul către pădurea din localitate. În condiţiile în care acest lucru nu a fost posibil, cerbul a fost tranchilizat şi, cel mai probabil, va fi relocat. 

În urma apariţiei animalului nu au existat incidente, profesorii cerându-le elevilor să nu se apropie de animal. 

Conform oficialului Primăriei, este prima dată când un cerb îşi face apariţia în Râşnov, localnicii semnalând, anterior, apariţia urşilor în oraş.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri