STB recomandă pasagerilor să-și planifice, în perioada grevei, călătoriile cu aplicația InfoTB

Data actualizării: Data publicării:
Oameni care se urcă într-un troleibuz al STB.
STB recomandă pasagerilor să-și planifice, în perioada grevei, călătoriile cu aplicația InfoTB. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Bucureștenii și cei din zona metropolitană a Capitalei sunt sfătuiți să își planifice, în perioadei grevei șoferilor, călătoriile cu ajutorul aplicației InfoTB.

Potrivit reprezentanților Societății de Transport București (STB), în perioada grevei circulația mijloacelor de transport este impredictibilă.

„Urmare a grevei ilegale, din cauza faptului că Societatea de Transport București nu poate oferi deocamdată predictibilitatea prezenței vehiculelelor în traseu conform programului de transport, călătorii pot utiliza aplicația InfoTB pentru a planifica în timp real deplasarea cu mijloacele de transport în comun din zona metropolitană București Ilfov”, au transmis luni reprezentanții societății.

Aplicația poate fi descărcată direct din App Store sau Google Play, potrivit Mediafax.

Luni este a cincea zi de grevă la Societatea de Transport București (STB), după ce negocierile au eșuat. Un număr de 274 de vehicule erau pe traseu luni, la ora 18:00, dintr-un total programat de 777.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri