Tragedia de la Crevedia. CJ Dâmbovița a alocat peste 300 de mii de lei pentru familiile afectate în urma exploziilor de la stația GPL

Data publicării:
Exploziile de la Crevedia au lăsat în urmă dezastru.
Exploziile de la Crevedia au lăsat în urmă dezastru. Inquam Photos / George Călin

Consilierii judeţeni au aprobat alocarea sumei de 335.000 de lei pentru cele aproape 100 de persoane afectate în urma exploziilor de sâmbătă seara de la stația GPL din Crevedia. „Aceşti bani vor putea fi folosiţi de oameni pentru a se întreţine în perioada următoare”, a anunţat, miercuri, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, potrivit Agerpres. 

„În urmă cu câteva momente, în şedinţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa, au fost aprobate primele ajutoare financiare care vor ajunge la familiile afectate de exploziile din comuna Crevedia. Din suma totală de 335.000 de lei, 300.000 de lei sunt destinaţi celor 75 de adulţi şi 34.500 de lei celor 23 de copii, diferenţa urmând să rămână la dispoziţia filialei dâmboviţene a Crucii Roşii. Aceşti bani vor putea fi folosiţi de oamenii din Crevedia pentru a se întreţine în perioada următoare”, a transmis preşedintele forului judeţean dâmboviţean pe pagina personală de Facebook.

El a precizat, de asemenea, că, după evaluarea pagubelor la faţa locului, vor fi alocate, printr-o hotărâre de guvern, şi sumele necesare pentru reconstruirea şi reabilitarea caselor distruse în explozii.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri