Video Primarul din Caracal, al cărui fiu deține stația GPL ilegală din Crevedia, va candida pentru un nou mandat: „PSD mi-a cerut”

Data publicării:
ion doldurea
Primarul din Caracal a povestit despre cum i-a cerut organizația județeană să candideze pentru un nou mandat. FOTO: Captură Digi24

Primarul din Caracal candidează din nou tot din partea PSD, deși renunțase la toate funcțiile din partid, după explozia devastatoare de la stația GPL, deținută de fiul său în Crevedia. Șase persoane au murit atunci și alte 50 au fost rănite. Și tot atunci Marcel Ciolacu declara că primarul nu va mai primi sprijin pentru o nouă candidatură. Între timp, planurile s-au schimbat. Într-un interviu pentru Digi24, primarul din Caracal a povestit despre cum i-a cerut organizația județeană să candideze pentru un nou mandat.

La scurt timp după explozia din vara trecută de la depozitul GPL din Crevedia, controlat de fiul său, primarul din Caracal a renunțat la toate funcțiile deținute în PSD, asta deși susținea atunci că nu are nicio legătură cu firma care funcționa ilegal în Crevedia.

Ion Doldurea - primar Caracal: „Între timp, am revenit la cererea comitetelor județene, respectiv municipale și am revenit pe funcțiile respective.”

Și tot la cererea mai marilor PSD din județ, Ion Doldurea a decis să candideze pentru un nou mandat de primar, asta deși președintele PSD Marcel Ciolacu susținea, la vremea respectivă, că edilul a pierdut sprijinul organizației județene.

Ion Doldurea - primar Caracal: „M-a onorat propunerea organizației PSD județene și a organizației locale, care absolut în unanimitate au dorit și au ținut foarte mult, ca eu să candidez în continuare.”

Marcel Ciolacu - președintele PSD: „Deciziile de candidaturi la primării sunt luate de către președinții de organizații județene. Ce pot să vă spun cu certitudine: Am vorbit cu ambii președinți unde au activat până acum din interiorul PSD, atât la Dâmbovița, cât și la Olt. N-am văzut niciun președinte care ar dori să susțină candidatura lor.”

Florin Petre ar putea candida din nou

Un alt primar PSD care fusese renegat de partid, după tragedia de la Crevedia, ar putea candida din nou. Este vorba despre Florin Petre, edilul din localitatea unde a avut loc explozia. Ion Doldurea spune că nu îl cunoaște pe primarul din Crevedia, deși familia sa are afaceri acolo.

Ion Doldurea - primar Caracal: „Nu l-am cunoscut niciodată, n-am vorbit în viața mea cu omul ăla. Nu am avut și nici nu am legătură cu el.”

Ion Doldurea a înființat mai multe firme, inclusiv din domeniul carburanților, pe care le-a trecut apoi pe numele fiilor săi, potrivit Olt Alert. Una dintre ele deține depozitul GPL din Crevedia, unde, în vara anului trecut, o explozie devastatoare a ucis șase persoane și a rănit alte 50.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri