Tragedia din Mamaia. Încă o persoană dintre cele șapte luate de curenți a murit

Data actualizării: Data publicării:
Tragedia din Mamaia. Încă o persoană dintre cele șapte luate de curenți a murit
Tragedia din Mamaia. Încă o persoană dintre cele șapte luate de curenți a murit. Foto: Shutterstock

Zi neagră pe litoralul românesc, luni, din cauza valurilor puternice. Turiștii au ignorat avertismenetele salvamarilor și au intrat în marea agitată, la Mamaia. Al patrulea bărbat, în vârstă de 38 de ani, care ieri a fost transportat în starea gravă la spital după ce fusese resuscitat la mal a murit, potrivit Ziarul de Constanța.

Șapte persoane au fost surprinse de curenții puternici și duse în largul mării, luni, în stațiunea Mamaia. Chiar dacă intervenția salvamarilor, a martorilor și a echipelor de salvare a fost promptă, a fost format chiar și un lanț uman pentru recuperare victimelor, trei dintre ele au murit pe plajă.

O a patra persoană a fost transportată în stare la spital cu elicopterul SMURD. Din nefericire, marți, a fost anunțat și decesul său.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 38 de ani.

Potrivit sursei citate, cei trei bărbați care au murit luni în Mamaia aveau 34, 43 și 46 de ani și erau din Dâmboviţa, Calărași și Argeș.

O altă persoană a murit luni după ce s-a înecat într-o altă zonă a stațiunii Mamaia.

Un alt bărbat și-a pierdut viaţa luni, în staţiunea Venus, după ce a fost scos inconştient din mare și nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Tot luni, un turist a intrat în apa mării, seara, chiar dacă era arborat steagul roșu. A dispărut în larg și o misiune de căutare a fost lansată în cursul nopții. El a fost găsit mort marți dimineață.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri