Traian Berbeceanu, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: „Ești killer profesionist dacă arăți poza țintei și întrebi fioros unde-l poți găsi pe țăran”

Data publicării:
Liviu Dragnea tinta
Inquam Photos / Bogdan Danescu

Declarația liderului PSD Liviu Dragnea, care susține că a fost ținta unor asasini angajați de un foarte cunoscut om la nivel mondial a fost ironizată de polițistul Traian Berbeceanu într-o postare pe Facebook.

Liviu Dragnea tinta
Inquam Photos / Bogdan Danescu

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea: S-a încercat asasinarea mea anul trecut

„Ești killer profesionist dacă stai cel puțin o săptămână la Athenee Palace în regim single cu mic dejun inclus, mini-bar, wifi și parcare platită. Dacă în fișa de cazare ai trecut la scopul călătoriei dirty business, iar după al doilea Jack arăți vagaboandelor din night-club poza țintei și întrebi fioros unde-l poți găsi pe țăran. Te interesezi la recepție unde-i cel mai apropiat magazin de arme, dar te mulțumești cu foarfeca ciordită din salonul de înfrumusețare când ți-ai ciupelit sprâncenele pentru a le arcui în mod agresiv. Când totul este pus la punct, renunți la misiune și pleci grăbit acasă pentru că te-a chemat mă-ta să duci gunoiul”, a scris Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, pe contul oficial de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri