Trenuri directe de la București la Istanbul, Sofia și Varna. CFR Călători anunță cât costă biletele

Data actualizării: Data publicării:
tabela tren gara
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

CFR Călători introduce vineri trenuri cu legătură directă de la București către Halkali/Istanbul, Sofia, Varna și retur.

Trenurile respective vor fi în circulație în perioada 3 iunie – 3 octombrie 2022, potrivit CFR Călători.

Trenul către Halkali/Istanbul va avea în compunere un vagon cușetă, iar trenul către Varna sau Sofia  va avea în compunere două vagoane clasă.

O călătorie  de la Bucureşti Nord la Halkali/Istanbul (sau retur) costă 53,2 euro la vagon cușetă cu 4 locuri. Călătoria durează 18 ore.

Un bilet pentru o călătorie, Bucureşti Nord – Varna costă 22 euro, iar Varna – București Nord costă 28,2 euro la vagon clasa a 2-a. Călătoria durează 9 ore.

Un bilet pentru o călătorie de la Bucureşti la Sofia (sau retur) costă 29,8  euro la clasa a 2-a. Călătoria durează 9 ore.

Biletele sunt vândute la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mai multe informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional.

Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București) sau pot accesa https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro/booking/search

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri