Un băiat de 14 ani s-a urcat băut la volan și a intrat cu mașina într-un stâlp, care apoi a căzut pe o casă

Data publicării:
Masina-politie-scaled
Foto: Cornel Putan/Inquam Photos

Un adolescent de 14 ani, din localitatea sibiană Netuş, s-a urcat băut la volan și a intrat cu mașina într-un stâlp de susţinere a cablurilor electrice.

Accidentul nu s-a soldat cu nicio persoană rănită, însă autoturismul a fost avariat, la fel şi acoperişul unui imobil peste care s-a prăbuşit stâlpul.

Conform poliţiştilor, accidentul s-a petrecut joi dimineaţa, la ora 5,00, iar minorul consumase alcool.

"În urma unui apel 112, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Agnita au fost direcţionaţi pe DC 28, în localitatea Netuş, unde a fost sesizată producerea unui eveniment rutier, un autoturism intrând în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrică. La faţa locului, poliţiştii rutieri au constatat faptul că evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Totodată, a fost identificată persoana care a condus autoturismul, fiind vorba despre un minor în vârstă de 14 ani, domiciliat în Netuş", a transmis, vineri, IPJ Sibiu, potrivit Agerpres.

Potrivit Poliţiei, minorul ar fi condus autoturismul pe DC 28, dinspre localitatea Noiştat, iar în localitatea Netuş ar fi pierdut controlul asupra maşinii, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrică, care a căzut peste acoperişul unui imobil.

Minorul a fost testat de către poliţişti rutieri cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, a precizat sursa citată.

"În baza celor constatate, poliţiştii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis", a mai precizat sursa citată.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri