Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă

Data publicării:
copil disparut sibiu
FOTO: Poliția Română

Un băiat în vârstă de 12 ani din municipiul Sibiu, plecat de acasă de peste 24 de ore, este căutat de poliţişti. Mariano Hernandez Bangală a plecat de acasă marți, de la locuința sa din Sibiu, și nu s-a mai întors. Copilul are 1.50 de metri înălțime, 40 de kilograme, ochi căprui și păr șaten, tuns scurt. Când a plecat, el ar fi purtat o geacă neagră, cu glugă, pantaloni sport de aceeași culoare și încălțăminte gri.

"La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 18,00, poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 15,30, fiul său Bangală Hernandez Mariano, în vârstă de 12 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Sibiu, fără a mai reveni acasă", se arată într-un comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Conform aceleiaşi surse, minorul are 150 de centimetri înălţime, 40 de kilograme, ochi căprui şi păr şaten, tuns scurt. În momentul plecării, el ar fi purtat o geacă neagră cu glugă, pantaloni sport de aceeaşi culoare şi încălţăminte sport de culoare gri.

"Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112", se mai menţionează în comunicatul IPJ Sibiu. 

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri