Un bărbat acuzat de crimă a fost eliberat din greșeală. Două zile mai târziu, s-a întors de unul singur la închisoare

Data publicării:
Bărbat cu cătușe la mâini
Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: GettyImages

Un bărbat din Carolina de Nord, SUA, acuzat de crimă cu premeditare a fost eliberat din închisoare în urma unui ordin judecătoresc eronat, relatează Insider. Două zile mai târziu, suspectul s-a predat autorităților. 

Jaylan Noah Davis, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat în urmă cu un an de zile, fiind acuzat că a împușcat și omorât un bărbat de 42 de ani, în Charlotte, North Carolina. Davis a fost eliberat joi din închisoarea Mecklenburg County, unde era închis fără cauțiune, în urma unei decizii judecătorești incorecte care indica faptul că acuzațiile împotriva lui au fost retrase, a declarat șeriful din Mecklenburg County Garry McFadden, într-o declarație postată pe Twitter sâmbătă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Două zile mai târziu, Davis s-a predat polițiștilor. McFadden a spus că este recunoscător că nimeni nu a fost rănit după eliberarea accidentală, dar el a spus că experiența a fost o „montagne ruse emoțional pentru familiile implicate”, potrivit departamentului șerifului. „Sistemul nostru de justiție penală nu va fi niciodată impecabil, dar vom învăța din această experiență și vom îmbunătăți procesele în consecință”, a spus McFadden.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri