Un bărbat din Botoșani a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins beat la volan de două ori în două ore

Data actualizării: Data publicării:
maine pe masina politia pe fundal
Guliver/Getty Images

Un bărbat din Botoşani a ajuns după gratii pentru că a fost prins beat la volan, de două ori în aceeași zi. Când a fost oprit prima dată în trafic, polițiștii i-au reținut permisul de conducere pentru conducere sub influența alcoolului. Două ore mai târziu, când a fost tras din nou pe dreapta, individul s-a ales cu dosar penal și pentru conducere fără permis și a fost dus direct în arest pentru 24 de ore.  

Incidentul a avut loc miercuri, pe raza municipiului Botoșani. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, din comuna Ungureni, a fost tras pe dreapta de polițiști pentru un control de rutină în trafic. Nu o dată, ci de două ori în doar două ore.

"Prima constatare a fost în jurul orelor 19.30, când i s-a reţinut permisul pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar cea de-a doua constatare a fost în jurul orelor 21.30, când a fost depistat din nou sub influenţa alcoolului la volan şi de această dată i s-a întocmit dosar penal şi pentru conducere fără permis", au transmis reprezentanții IPJ Botoșani.

La a doua testare, scrie Botoșani News, șoferul avea o alcoolemie de 0,57 ml/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului, respectiv conducere fără permis.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri