Foto Un bărbat din Brașov a trimis gunoiul aruncat de un șofer de TIR pe DN73, prin colet, companiei de transport

Data publicării:
Un sofer de TIR a aruncat gunoiul din cabina pe marginea drumului
Foto: Facebook / Ionuț Drăguțu

Un bărbat din Brașov a strâns gunoiul aruncat de un șofer de TIR, pe marginea drumului, iar în momentul în care a încercat să-i atragă atenția, s-a ales cu înjurături și șicane în trafic, potrivit BizBrașov.ro.

Ionuț Drăguțu, administratorul public al Râșnovului a relatat pe pagina sa de Facebook un episod mai puțin plăcut petrecut, în trafic, pe DN 73, în apropiere de comuna Cristian. Bărbatul a observat cum un șofer de TIR a aruncat gunoiul din cabină pe marginea drumului. În momentul în care a încercat să-i atragă atenția șoferului, brașoveanul s-a ales cu înjurături și șicane în trafic.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 Dorind, totuși, să atragă atenția asupra gestului necivilizat, Ionuț Drăguțu a decis să trimită gunoiul, prin colet, celor de la compania de transport unde este înmatriculat TIR-ul.

„Am decis să le fac un cadou celor de la compania de transport, fiindcă poate așa reușim să schimbăm mentalități și să îi motivăm și pe alții să ia atitudine. Am sunat și la 112 , când s-a întâmplat incidentul, doar ca mare lucru nu am rezolvat, mi-au zis să merg să fac reclamație și să atașez dovezile. Nu mă interesa să-l sancționeze pentru șicanearea din trafic, dar măcar pentru că a aruncat gunoiul pe marginea drumului”, a explicat Ionuț Drăguțu, potrivit sursei citate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri