Un câine ciobănesc belgian Malinois a fost salvat de ASPA din Lacul Pantelimon. Are microcip și i se caută stăpânii

Data publicării:
malinois salvat din lac
Colaj foto / surse foto: ASPA

Un câine ciobănesc belgian Malinois a fost salvat de un echipaj ASPA din Lacul Pantelimon, unde a căzut şi nu reuşea să iasă. Câinele este microcipat și se fac cercetări pentru a i se găsi stăpânii, a transmis ASPA pe o rețea socială.

„În dimineaţa zilei de ieri am fost sesizaţi de către un cetăţean care se plimba prin Parcul Pantelimon despre un câine căzut în lac. Câinele, epuizat şi speriat că nu reuşea să urce malul înalt, risca să intre în hipotermie după ce petrecuse deja cateva ore în apa rece a lacului. Un echipaj de intervenţie ASPA s-a deplasat de urgenţă la locaţia indicată şi a reuşit să scoată câinele”, a transmis, marţi, ASPA pe Facebook.

Instituția precizează că este vorba despre un câine din rasa Malinois, care a fost transportat la adăpostul ASPA Mihăileşti, unde echipa medicală l-a consultat şi i-a acordat primul ajutor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„De asemenea, câinele a fost verificat şi s-a stabilit că are microcip şi este un câine cu deţinător. Având în vedere circumstanţele în care a fost găsit, a fost sesizată poliţia pentru a se verifica dacă este vorba despre un caz de abandon”, a mai transmis ASPA.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri