Un copil din Vrancea, căzut într-o fântână adâncă de 22 de metri, a fost salvat de pompierii militari

Data publicării:
Un copil din Vrancea, căzut într-o fântână adâncă de 22 de metri, a fost salvat de pompierii militari
Foto: ISU Vrancea

Un copil, în vârstă de 10 ani, din Vrancea a fost salvat după ce căzut într-o fântână adâncă de 22 de metri. Pentru salvarea minorului au fost mobilizaţi pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, care au intervenit cu o autospecială de intervenţie. 

"Astăzi, în jurul orei 15:50, echipajele specializate ale Inspectoratului pentru Situații de de Urgenta „Anghel Saligny” al județului Vrancea au fost solicitate, prin intermediul Sistemului Unic 112, să intervină în localitatea Păuneşti, pentru salvarea unui copil căzut într-o fântână adâncă de circa 22 m.

Pentru salvarea copilului, în vârstă de 10 de ani, au fost mobilizaţi pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, care au intervenit cu o autospecială de intervenţie. În sprijinul militarilor a acţionat şi Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Păuneşti şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea. Pompierii în cooperare cu SVSU și un reprezentant al poliției au reușit extragerea copilului în condiţii de siguranţă, din fântâna.

În urma căzăturii, copilul a suferit o rană la membrul inferior stâng. Acesta a fost scos la suprafață în stare conştientă şi predat echipajului S.A.J., care, ulterior, l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Focşani", transmite ISU Vrancea.

Din primele cercetări, copilul se juca împreună cu alţi copii de vârsta sa în preajma fântânii, s-a dezechilibrat şi a căzut în fântână. Poliţiştii fac cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Editor : Iulia Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri