Un italian urmărit pentru crimă a fost prins în Arad. Bărbatul a intrat în România având la el cuțitul cu care își înjunghiase victima

Data publicării:
cutit
Un italian urmărit pentru crimă a fost prins în Arad. FOTO: Poliția Română

Un cetățean italian pe numele căruia fusese emis un mandat european de arestare după ce a comis o crimă a fost găsit în Arad. Avea la el un cuțit, cel mai probabil arma crimei, a anunțat Poliția Română.

Bărbatul a fost prins ieri în Arad, după ce autoritățile italiene au transmis o solicitare cu privire la faptul că este căutat pentru omor.

Avea asupra lui un telefon mobil care avea urme de culoare brun-roșcat și un cuțit, posibil arma crimei, potrivit Poliției Române.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 20 spre 21 februarie, în urma unui spontan care ar fi avut loc în Pesaro, Italia, suspectul ar fi înjunghiat un alt bărbat cu un cuțit, iar apoi a fugit din țară pe ruta Slovenia - Ungaria - România.

Cetățeanul italian a fost reținut pentru 24 de ore, în baza mandatului european de arestare emis de autoritățile judiciare italiene. Azi va fi fi prezentat unui judecător din cadrul Curții de Apel Timișoara, cu propunere de arestare provizorie, în vederea extrădării.  

Schimbul de date și informați cu autoritățile italiene a fost efectuat prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri