Video Un pod de beton din Suceava, pe care circulau mașini, a fost furat cu totul într-o singură noapte. ”Dacă se fura o oaie era o problemă”

Data actualizării: Data publicării:
un pod din Suceava a fost furat
Un pod din Suceava a fost furat bucată cu bucată într-o singură noapte. Foto: Captură Video News Bucovina

Un pod format din tuburi mari din beton destinat traficului rutier a fost furat cu totul într-o singură noapte. Chemați de localnici la fața locului, reprezentanții firmei care a făcut lucrările au fost uluiți să constate că piesele care cântăresc câteva tone au dispărut, iar podul pur si simplu a fost desființat. Mai grav este că săpăturile au afectat un al doilea pod care este construit din fonduri europene, scrie News Bucovina.

”Era un pod din două rânduri de tuburi, dintre care unul a rămas. A fost un pod, o variantă de lucru pe care s-a circulat în timp ce s-a construit celălalt pod. Podul era compus din 6 tuburi de cate 2,5 metri și două rânduri de tuburi. Peste tuburi era pământ, era piatră, se circula cu mașina. (...) Da, s-a furat un pod”, a explicat Dumitru Dascălu, reprezentatul firmei care a lucrat podul, pentru News Bucovina

Podul furat peste noapte este în județul Suceava, pe DJ 208 A, în localitatea Luncușoara. Localnicii au sunat la 112 și au anunțat că podul a fost desființat pe timpul zilei, iar în cursul nopții tuburile au dispărut.

”Cum le-a luat? Le-a luat cu un excavator pe care a pus o reclamă Autotehnorom ca să nu atragă atenția. Ziua mare lucra, a îndepărtat pământul, noaptea a venit și a luat tuburile. Avem și filmări. Vecinii au fost foarte drăguți cu noi. Au văzut operațiunea, au filmat. Dacă se fura o oaie era o problemă, dacă s-a furat un pod...nu e nicio problemă”, a mai spus reprezentantul firmei de construcții.

Tuburile furate au fost găsite în curtea unui localnic, dar proprietarul nu a fost găsit acasă.

Reprezentanții firmei de construcții au făcut plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri