Un pui de căprioară aproape înghețat a fost salvat de la moarte sigură de pompierii suceveni

Data actualizării: Data publicării:
pui de caprioara
Foto: Facebook/ISU Suceava

Un pui de căprioară care alunecase de pe mal în albia unui râu aproape înghețat din Suceava a fost salvat de pompierii suceveni. Puiul a fost găsit zgribulit și aproape înghețat, dar salvatorii l-au învelit cu pături și l-au dus la adăpost.

pui de caprioara
Foto: Facebook/ISU Suceava

Imaginile publicate de ISU Bucovina Suceava îi arată pe pompieri coborând în albia pârâului Valea Seacă, unde puiul de căprioară rămăsese împotmolit.

„Vineri dimineață, în jurul orei 10:00, trecătorii au observat în albia pârâului Valea Seacă, din Câmpulung Moldovenesc, un pui de căprioară care se zbătea să iasă din apă. Însă malurile abrupte, cu o diferență de nivel de aproape 3 metri, îl împiedicau pe bietul pui, zgribulit și aproape înghețat, să ajungă pe uscat.

Au fost chemați în ajutor militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, care au coborât în albie și au salvat căprioara. Salvatorii au verificat ca puiul să nu fie rănit, l-au înfofolit bine și l-au dus la adăpost.

După o scurtă ședință foto, micuțul a fost dat paznicului de la Filiala Vânătorilor, care se va îngriji ca bietul animal să ajungă într-un loc sigur, departe de orice pericol”, a transmis ISU Bucovina Suceava.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri