Un şofer beat a furat o maşină şi a comis un accident, în Roman

Data publicării:
volan masina
Foto: Profimedia Images

Un şofer beat a furat o maşină şi a comis un accident rutier pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Roman, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 53 ani, din Bâra, ar fi condus un autovehicul pe strada Ştefan cel Mare, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un copac, rezultând autoaccidentarea conducătorului auto. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au constatat că maşina aparţine unui bărbat din municipiul Roman, care ar fi lăsat-o parcată pe strada Primăverii, neasigurată şi cu cheile în habitaclul interior.

Autorul accidentului este cercetat penal pentru săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi furt în scop de folosinţă.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri