Un șofer român de TIR a fost implicat într-un accident violent în Franța. Patru morți și două vehicule complet distruse

Data publicării:
2 pompieri cu furtuna stina masina in flacari
Foto: Profimedia

Patru persoane, printre care și un român, au murit vineri, în urma unui accident petrecut pe un drum departamental în sudul Parisului, între localitățile Melun și Fontainebleau, scrie publicația ȘtiriDiaspora.ro. Două TIR-uri, venind din sensuri opuse, s-au ciocnit violent în jurul orei 22.00, accidentul soldându-se și cu un incendiu violent.

Unul dintre TIR-uri ar fi părăsit banda sa - dintr-un motiv încă necunoscut - și a intrat pe contrasens, lovindu-se frontal de celălalt, scrie sursa menționată, citând Actu17.fr. Impactul a fost atât de violent, încât două victime au fost aruncate din cabină, iar celelalte două au trebuit scoase de echipele de descarcerare.

Cele două vehicule implicate în accident sunt înmatriculate în Franța și transportau diverse bunuri. Până în prezent, s-a reușit stabilirea identitatății unui singur șofer, un bărbat de origine română. Autoritățile așteaptă încă identificarea celorlalte trei victime, mai scrie publicația franceză.

În urma accidentului a izbucnit și un un incendiu puternic, care a necesitat intervenția masivă a pompierilor: aproximativ 75 de angajați ai serviciilor de urgență și 20 de vehicule de intervenție.

A fost deschisă o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte ale acestei tragedii. Primele ipoteze sugerează o nerespectare a regulilor de circulație și o viteză excesivă, dar detaliile precise și cauzele accidentului urmează să fie confirmate.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri