Video Un tânăr aflat la volanul unui Audi a fost luat de ape după ce a încercat să traverseze un râu învolburat în stațiunea Cheia

Data actualizării: Data publicării:
audi
Sursa foto: Captură video Facebook / Alex Iacob

Un autoturism Audi la volanul căruia se afla un tânăr a fost luat de ape în județul Prahova, după ce șoferul a încercat să traverseze un râu învolburat. O persoană aflată pe mal a filmat întâmplarea.

Incidentul a avut loc în stațiunea Cheia din județul Prahova, după ce tânărul șofer a vrut să traversele albia râului Teleajen, scrie Observator de Prahova.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tânărul apare în imagini discutând cu mai mulți prieteni, iar apoi pornește către râu. După ce intră în apă, autoturismul este împins de forța apei, lovește un podeț și este dus la vale.

Conform ISU Prahova, tânărul în vârstă de 30 de ani încerca să ajungă la o pensiune. Pompierii au intervenit, salvându-l într-un moment critic. Tânărul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. O altă filmare arată mașina tânărului mai la vale, blocată în albie, în timp ce acesta a deschis capota portbagajului și așteaptă ajutor. Șoferul nu este sancționat de polițiști, neexistând victime, ci doar pagube materiale.

audi2
Sursa foto: Captură Facebook/Stefan Milea

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri