Un tânăr din Constanța s-a aruncat de pe un bloc cu 4 etaje din Buzău, după o ceartă cu iubita. Bărbatul a murit pe loc

Data publicării:
barbat pe acoperis
Credit foto: Guliver/Getty Images

Un tânăr de 27 de ani din Constanța a decis să-și pună capăt zilelor după o ceartă cu iubita. Bărbatul s-a dus la ea în vizită în Buzău, unde femeia se mutase recent cu munca, dar femeia ar fi refuzat să îl primească în casă, scrie Reporter Buzoian. Câteva ore mai târziu, locatarii au auzit o bubuitură. Tânărul se aruncase în gol de pe acoperișul blocului cu 4 etaje, iar impactul cu solul i-a fost fatal. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Tragedia a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Frăsinet, din municipiul Buzău. În blocul cu 4 etaje locuia cu chirie iubita bărbatului, cu 11 mai mare, care se mutase recent cu munca din Constanța în Buzău.

Tânărul de 27 de ani, de loc din Constanța, venise în vizită la femeie, dar aceasta a refuzat să îl primească în casă. A urmat un scandal, pe care l-ar fi auzit și vecinii din bloc, scrie sursa citată.

În jurul orei 02:00, câțiva dintre locatari au auzit o bubuitură în lateralul blocului, care i-a alertat. Au ieșit să vadă ce s-a întâmplat și l-au găsit pe tânăr fără suflare, pe asfalt.

"La data de 7 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi aruncat de pe un bloc din municipiul Buzău. La faţa locului, s-a deplasat de îndată o echipa operativă pentru verificarea celor sesizate. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Constanţa, care s-ar fi aruncat de pe acoperişul unui bloc cu patru etaje. În urma evenimentului, bărbatul a decedat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal", a transmis IPJ Buzău.

Cadavrul tânărului a fost dus la morga Serviciului de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri