Video Urmărire ca-n filme în Cluj. Un tânăr a furat o dubă din parcarea unui hotel, fiind oprit de polițiști cu focuri de armă

Data publicării:
Un tanar a furat o duba din parcarea unui hotel, apoi a fost oprit de politie cu focuri de arma
Foto: captură Youtube / Gherla Info

Un bărbat, în vârstă de 20 de ani, a fost oprit cu focuri de armă de Poliția din Cluj, după ce a furat o autoutilitară din parcarea unui hotel. Mașina a fost urmărită 25 de kilometri, iar odată prins, polițiștii au constatat că tânărul se afla sub influența alcoolului și nu avea permis, scrie Monitorul de Cluj.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, când Poliția Cluj-Napoca a fost sesizată despre furtul unei autoutilitare, din parcarea unui hotel, din Cluj-Napoca.  Autoutilitara a fost dată în atenția patrulelor din întreg județul, formându-se filtre rutiere pe raza întregului județ.

„La scurt timp, aceasta a fost identificată în municipiul Cluj-Napoca de către un echipaj din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi”, potrivit Poliției Cluj.

Polițiștii au procedat la efectuarea unui semnal de oprire însă tânărul aflat la volanul mașinii și-a continuat deplasarea, motiv pentru care, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, împreună cu echipaje de poliție rutieră și de ordine publică din cadrul Poliției Cluj-Napoca, Poliției Gherla și a Serviciului Rutier.

„În timpul urmăririi, atât polițiștii cât și jandarmii din cadrul Grupării Mobile Cluj-Napoca au tras mai multe focuri de armă, de avertisment și asupra autovehiculului, fără a rezulta rănirea vreunei persoane”, mai precizează sursa citată.

Autoutilitara a fost urmărită aproximativ 25 de kilometri, până în localitatea Bonțida, unde conducătorul a abandonat-o și s-a ascuns într-o locuința din apropiere, unde a fost identificat de către polițiști la scurt timp.

„În urma verificărilor, s-a stabilit ca este un tânăr de 20 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii au constatat că, acesta nu poseda permis de conducere”, arată sursa citată.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Editor: Cristina Iancu

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri