VIDEO. Deznodământ fericit pentru un copil de 2 ani din Dolj care a căzut într-o fântână

Data publicării:
fantana-3
Foto: news.ro/ISU

Un copil în vârstă de doi ani din judeţul Dolj a căzut într-o fântână, duminică dimineaţă, fiind scos de pompieri după o intervenţie care a durat aproximativ 40 de minute. El era conştient în momentul în care a fost adus la suprafaţă de către echipa de intervenţie, fiind dus la spital pentru investigaţii, scrie news.ro.

fantana-3
Foto: news.ro/ISU

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică dimineaţă în localitatea Coşoveni, acolo unde un copil de doi ani a căzut în fântâna din curtea locuinţei.

Un echipaj de pompieri a mers la faţa locului şi a reuşit să scoată copilul din fântână după o intervenţie care a durat aproximativ 40 de minute.

fantana
Foto: news.ro/ISU

Copilul era conştient în momentul în care a fost scos de către pompieri, el fiind preluat de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care l-a transportat la spital pentru investigaţii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri