VIDEO. Elev din Vâlcea, filmat în timp ce amenință o profesoară: „Stai să vezi ce o bat când iese din şcoală!”

Data actualizării: Data publicării:
elev

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic ”Căpitan Nicolae Pleşoianu” din Râmnicu Vâlcea, este cercetat penal pentru ameninţare, după ce în spaţiul public a apărut o filmare în care îi cere unei profesoare să justifice o notă pe care i-a acordat-o şi îi spune acesteia: ”Să te vedem noi pe stradă când ieşi din şcoală!”. De asemenea, Consiliul Profesoral al liceului se întruneşte vineri şi discută cazul, scrie News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Poliţiştii din Vâlcea s-au autosesizat şi fac cercetări în cazul unui elev care ameninţă o profesoară, incidentul fiind filmat.

Fapta a avut loc, joi, în timpul unei ore de curs de la clasa a XI-a la Liceul Tehnologic ”Căpitan Nicolae Pleşoianu” din Râmnicu Vâlcea, iar pe filmarea postată pe Facebook se vede şi se aude un tânăr care-i spune profesoarei: ”Arătaţi-mi şi mie unde am greşit. Doamnă, sunteţi profesoară şi trebuie să-mi arătaţi unde am greşit. Citeşte acolo! Citeşte şi mie, arată ce-i greşit” îi spune elevul cadrului didactic.

În momentul în care profesoara îi spune că o să-i scadă nota la purtare, elevul îi răspunde: “Eu zic să te gândeşti mai bine! Da mai citeşte o dată lucrarea”.

Când profesoara îi atrage atenţia că nu se cuvine să nu folosească pluralul politeţii, tânărul spune: “Ba vorbesc cum vreau eu!. Mai citeşte o dată lucrarea! Să te vedem noi pe stradă când ieşi din şcoală!”

„Stai să vezi ce o bat când iese din şcoală!”, spune elevul, adresându-se colegilor săi care îl întreabă dacă a primit nota 2.

Inspectorul şcolar general adjunct din cadrul IŞJ Vâlcea, Vetuţa Ciocan, a declarat pentru News.ro, că vineri se întruneşte Consiliul Porfesoral al liceului în care a avut loc incidentul, pentru a lua în discuţie cazul elevului şi sancţiunile care ar putea fi aplicate.

Tânărul, care este din localitatea Ocnele Mari, are 20 de ani, a rămas repetent în anul 2016 şi a fost reînscris la liceu în acest an şcolar. El a fost ridicat de poliţie de la domiciliu, vineri dimineaţă, şi dus la audieri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri