VIDEO Liderii europeni vorbesc, fiecare în limba lui, despre sfârșitul pandemiei. Iohannis: Perspectiva unui vaccin ne dă azi speranțe

Data actualizării: Data publicării:
Klaus Iohannis vorbeste cu militarii de la Centrul de vaccinare anti-COVID.
Klaus Iohannis la Centrul de vaccinare anti-COVID. Foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis vorbeşte, într-un mesaj publicat pe Twitter, despre perspectiva rapidă a unui vaccin anti-COVID-19, pentru a proteja cetăţenii UE de pandemie. El a participat, alături de ceilalți lideri europeni, la un montaj video în care evocă, fiecare în limba lui, eforturile făcute în lupta cu coronavirusul, precum și mult așteptatul sfârșit al pandemiei.  

„Prin eforturi comune putem găsi soluţii pentru ca cetăţenii europeni să fie protejaţi de pandemia de COVID-19, iar perspectiva rapidă a unui vaccin ne dă astăzi speranţe. Încrederea şi solidaritatea europeană ne oferă forţa necesară să reclădim normalitatea”, a scris şeful statului pe Twitter.

Textul său însoţeşte un montaj video cu mesaje din partea liderilor din UE, inclusiv al şeful statului român, care vorbesc, fiecare în limba lui, despre eforturile depuse în lupta cu noul coronavirus și despre mult așteptatul sfârșit al pandemiei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Bogdan Păcurar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri