VIDEO. Tânăr filmat în timp ce aruncă în trecători cu scaune şi sticle, de la balconul unui hotel din Mamaia

Data publicării:
scaun aruncat pe geam peste masini
Un tânăr a fost filmat în timp ce aruncă în stradă cu sticle și scaune, de la balconul unui hotel din Mamaia. Foto: Captură Digi24

Imagini revoltătoare pe litoral, unde un tânăr a fost filmat în timp ce aruncă în stradă cu sticle și scaune, de la balconul unui hotel din Mamaia. Imaginile au ajuns pe internet, iar polițiștii din Constanța s-au autosesizat și au anunțat că vor face cercetări în acest caz.

În imaginile surprinse se vede cum un bărbat aruncă de la balconul hotelului din stațiunea Mamaia, în care era cazat, cu un scaun peste mai multe mașini care erau parcate în fața imobilului. Mai mult, bărbatul ar fi oprit pe stradă mai multe femei cu bebeluși în brațe, spunându-le că le oferă 2.000 de lei dacă își omoară copiii. 

Poliţia Constanța a anunțat miercuri că face cercetări în acest caz, după ce mai multe astfel de imagini au ajuns în spațiul public. 

"În urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun. Menţionăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale, rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare penală", a transmis IPJ Constanţa.

Imaginile sunt cu puternic impact emoțional.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri