Galerie Foto Afacere cu fake-uri la Oradea. Peste 800 de haine şi parfumuri "de firmă" confiscate de poliţişti

Data actualizării: Data publicării:
Articole fake descoperite în Oradea. Sursa: IPJ Bihor

Un bărbat de 37 de ani din Oradea ar fi vândut haine, încălţăminte şi parfumuri contrafăcute ca fiind originale. În locuinţa lui, dar şi într-un alt spaţiu folosit ca depozit, poliţiştii au descoperit sute de articole vestimentare şi parfumuri, etichetate cu inscripţiile unor mărci cunoscute ca Versace, Dolce & Gabbana sau Karl Lagerfeld. Produsele, în valoare de 200.000 de lei, au fost confiscate.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor aveau informaţii că tânărul deţine o adevărată afacere cu fake-uri, pe care le vinde ca fiind produse originale. În urma a două percheziţii domicilare, suspiciunile li s-au adeverit. Au descoperit 736 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, de diferite modele, mărimi și culori, dar și 129 de parfumuri, de diferite modele și gramaje, purtând însemnele și inscripțiile unor mărci consacrate.

Articole fake descoperite în Oradea. Sursa: IPJ Bihor
Articole fake descoperite în Oradea. Sursa: IPJ Bihor

Potrivit ebihoreanul.ro, hainele găsite erau branduite cu însemnele unor companii celebre, unele de lux, cum ar fi Tommy Hilfiger, Moncler, Balenciaga, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Karl Lagerfeld, Gucci, Armani, Hermes, Balmain, Nike sau Adidas. De asemenea, parfumurile erau în sticluțe de Tom Ford, Armani, Montale, Lacome, Casamorati, Versace, Narciso Rodriguez, Baccarat.

Produsele, în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei, au fost indisponibilizate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, precum și în vederea expertizării, pentru stabilirea prejudiciului exact cauzat titularilor de marcă, anunţă IPJ Bihor.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri