Video Alexia, adolescenta căreia medicii i-au reatașat brațele, a lansat primul videoclip. "Gândul", peste 20.000 de vizualizări în 4 zile

Data actualizării: Data publicării:
alexia tudose
Videoclipul piesei "Gândul", al Alexiei Tudose, a fost lansat pe 7 iulie 2023. Sursa foto: captură video Youtube / Alexia Official

Alexia Tudose continuă să uimească lumea. La nici 7 luni de la accidentul din Pașcani, în care și-a pierdut brațele și cele 7 operații prin care a trecut apoi, adolescenta a lansat primul său videoclip. În doar 4 zile de la lansare, piesa "Gândul" a adunat peste 20.000 de vizualizări, dintre care aproape 1.700 în primele ore, scrie Știri.Botoșani.ro.

La nici 7 luni de la accidentul rutier care i-a marcat viața, Alexia își trăiește visul în lumina reflectoarelor. Vineri, adolescenta a lansat primul său videoclip la piesa "Gândul".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În cele 4 zile de la lansare, videoclipul a fost văzut de peste 20.000 de oameni și a adunat zeci de mesaje cu felicitări:

"Felicitări, fată frumoasă! Cineva acolo sus te iubește!"

"Ai o voce minunată! Ești o minune de la Dumnezeu!"

"Felicitări! Ești o luptătoare!

La mijlocul lunii decembrie 2022, Alexia Tudose a fost grav rănită într-un accident de autocar, în Pașcani, în timp ce mergea cu colegii din grupul folcloric ”Flori de Măr” spre un festival de muzică.

A fost externată după două săptămâni petrecute în spital, timp în care a trecut prin șapte operații. Fetei de 15 ani i-au fost reatașate brațele într-o intervenție unică în Europa, care a durat 20 de ore.

"Sunt foarte fericită că am ajuns cu bine până acum și sunt sigură că și în continuare o să fie totul bine și o să-mi revin cât mai repede și cât mai bine", declara adolescenta în ziua externării.

Două luni mai târziu, Alexia se întorcea în sala de dans, alături de colegii ei de trupă. Medicul din Iași, care a condus echipa ce i-a salvat brațele, a distribuit atunci, pe rețelele sociale, imaginile cu dansul fetei, cu mesajul că îi va fi alături mereu.

Încă din primele săptămâni, doctorii au spus că adolescenta se recuperează spectaculos și că, în cel mult un an și jumătate, își va putea folosi din nou ambele mâini. 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri