Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o pădure din Vâlcea, la 10 zile de când a fost dat dispărut

Data publicării:
masina de politie
FOTO: Shutterstock

Cadavrul unui bărbat de 61 de ani a fost găsit în stare avansată de putrefacţie într-o pădure din Călimăneşti, judeţul Vâlcea, la zece zile de când a fost dat dispărut. Echipe ample de poliţişti, jandarmi şi salvamontişti l-au căutat.

”La data de 16 septembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că, într-o pădure situată în extravilanul oraşului Călimăneşti, a fost găsită o persoană decedată. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că este vorba de un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care ar fi plecat de la domiciliu din data de 27 august, fără a reveni, fiind găsit decedat în pădure, în stare avansată de putrefacţie, făra a prezenta urme vizibile de violenţă”, a anunţat, duminică, IPJ Vâlcea.

Sursa citată de News.ro a precizat că trupul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

”În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului. În această perioadă, de când persoana în cauză a fost dată dispărută, o echipă mixtă formată din poliţişti, jandarmi şi salvamontişti au desfăşurat activităţi specifice în vederea identificării acestuia”, a mai transmis Poliţia.

Salvamontiştii au precizat că trupul a fost găsit în masivul Căpăţânii, pereţii muntelui Basarab.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri