Video Cadavrul unui francez a fost descoperit pe terasa unui bloc din Sectorul 3. Bărbatul avea picioarele legate cu bandă adezivă

Data actualizării: Data publicării:
politie cadavru
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs decesul. Foto: Captură video Digi24

Cadavrul unui cetăţean francez a fost găsit, vineri, pe terasa unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs decesul și iau în calcul toate scenariile, inclusiv pe cea a unei crime, pentru că bărbatul avea picioarele legate cu bandă adezivă.

Delia Olaru, jurnalist Digi24: „Ancheta e în desfășurare, polițiștii, criminaliștii și procurorii fac verificări. Zona e delimitată, nimeni nu are voie, iar pe terasa blocului se află anchetatorii care desfășoară mai multe verificări. Bărbatul în vârstă de 55 de ani, cetățean francez, a fost descoperit de administratorul blocului care efectua lucrări pe terasa imobilului. A fost aici un echipaj medical, însă pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic și a fost constat decesul”.

Oamenii legii iau în calcul toate scenariile, inclusiv pe cea a unei crime, având în vedere că bărbatul avea picioarele legate cu bandă adezivă. 

Comunicatul Poliției:

„La data de 15 martie 2024, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 11 Poliţie fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, pe terasa unui bloc din Sectorul 3, s-ar afla o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii şi un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul persoanei în cauză, un bărbat, cetăţean străin, în vârstă de 55 de ani”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neînsufleţit urmează să fie transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri