CJSU Ilfov propune ca alte patru localități să intre în carantină de luni

Data actualizării: Data publicării:
flitru de politie
Flitru de Poliție. Foto: Agerpres

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a decis, în şedinţa de duminică seară, să propună şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, intrarea în carantină a localităţilor Chitila, Ciorogârla, Corbeanca şi Măgurele, a declarat prefectul judeţului Ilfov, Daniel-Tudorel Zamfir, luni, pentru Agerpres.

Potrivit acestuia, CJSU Ilfov propune intrarea în carantină a celor patru localităţi începând de luni, de la ora 22,00, pentru 14 zile, în baza analizei de risc făcute de DSP, cu avizul celor de la INSP.

El a subliniat că decizia privind propunerea CJSU Ilfov va fi luată de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Până în acest moment au fost puse în carantină mai multe localități din Ilfov: Comuna Clinceni, localitățile Dobroești și Fundeni, orașul Bragadiru, localitățile Chiajna, Dudu, Roșu, localitățile Cornetu, Buda, orașul Otopeni, comuna Berceni, localitățile Brănești, Islaz, Pasărea, Vadu Anei, orașul Popești-Leordeni, localitățile Tunari, Dimieni, comuna Domnești cu satele aparținătoare Domnești și Țegheș, comuna Jilava, orașul Pantelimon și orașul Voluntari.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri