Crimă transmisă în direct pe Facebook. Agresorul s-a spânzurat după gratii

Data actualizării: Data publicării:
facebook

Bărbatul din Arad care și-a înjunghiat fosta iubită, în timpul unei transmisii live, pe Facebook, s-a spânzurat după gratii.

Acesta era în arest preventiv, la IPJ Arad, și a fost găsit de polițiști.

Tânărul de 32 de ani s-a folosit de un cearșaf în încercarea de a se spânzura în camera de detenție a Inspectoratului de Poliție Arad. Bărbatul a fost observat la timp de către cei care îl supravegheau, fiind transportat cu o ambulanță în stare gravă la Spitalul Județean Arad.

El se afla în arestul Poliției după ce, săptămâna trecută, a înjunghiat două persoane, pe fosta sa concubină şi pe fratele acesteia, în localitatea Nădab, iar în momentul în care a fost găsit de poliţişti a încercat să se sinucidă și s-a tăiat cu cuțitul.

Atacul asupra femeii a avut loc în urmă cu o săptămână. Atunci a fost rănit și fratele acesteia, care a decedat la spital.

Cum s-au petrecut faptele

Agresorul a văzut pe Facebook imagini live cu fosta iubită care participa la o petrecere în satul Nădab și dansa cu un bărbat. Bărbatul a mers la petrecere şi a înjunghiat-o pe femeie, dar şi pe fratele acesteia, apoi a fugit.

Filmarea postată live pe rețeaua socială surprinde momentul în care bărbatul intră în casă şi se năpusteşte asupra femeii. Aceasta țipă terifiată, la fel şi cei care participă la petrecere. În haosul de nedescris poate fi auzit un copil care striga: „Nu muri, mami meu!”.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, care a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri