Descoperire macabră. Un cadavru pierdut timp de zece ani în spatele unor frigidere dintr-un supermarket

Data actualizării: Data publicării:
murillo-moncada-mort-in-spatele-unui-frigider
Sursă Foto: Captură Twitter

Muncitorii care se ocupau de demontarea rafturilor şi frigiderelor dintr-un supermarket închis din Iowa, Statele Unite, au făcut o descoperire macabră. Rămăşiţele unui fost angajat au fost descoperite în spatele unor frigidere, relatează CNN.

Rămăşiţele au fost identificate ca aparţinând lui Larry Ely Murillo-Moncada, un fost angajat care a fost declarat dispărut pe 28 noiembrie 2009. A fost nevoie de un test ADN pentru a-i confirma identitatea, însă şi hainele purtate corespundeau descrierii făcute la momentul raportării dispariţiei.

Părinţii lui Murillo-Moncada şi-au declarat fiul dispărut după ce acesta a plecat de acasă după o ceartă şi nu s-a mai întors. La acel moment, bărbatul ar fi avut un comportament iraţional, posibil din cauza unui tratament medicamentos pe care îl lua.

Poliţiştii au luat atunci legătura cu alţi membri ai familiei, secţii de poliţie, centre de detenţie şi chiar agenţia pentru imigraţie, toate încercările fiind fără succes.

Investigatorii cred acum că Murillo-Moncada a mers la supermarketul unde lucra şi s-a urcat pe unul dintre frigidere. Zona era folosită ca depozit pentru marfă, însă angajaţii obişnuiau să meargă acolo pentru a se ascunde atunci când voiau să ia o pauză „neoficială”.

Murillo-Moncada ar fi căzut în spaţiul de 45 de centimetri dintre zid şi frigider unde a rămas blocat. Zgomotul de la frigidere şi ventilatoare ar fi acoperit ţipetele de ajutor ale tânărului blocat în spatele lor.

Autopsia nu a descoperit semne de violenţă, cazul fiind închis ca moarte accidentală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri