Digi24, sursă de încredere pentru BBC în cazul arestării fraților Tate. Jurnalista Andreea Georgescu a fost invitată la Radio BBC

Data publicării:
tate
Digi24, sursă de încredere pentru BBC în cazul arestării fraților Tate. Foto: Captură video

Cazul arestării fraților Tate în România a fost în atenția presei internaționale, iar BBC, una din marile televiziuni care a abordat subiectul a preluat informațiile Digi24. Jurnaliștii noștri au transmis în direct pentru BBC evenimentele de ieri, iar imaginile pe care le-am difuzat au fost preluate de site-ul televiziunii britanice.

Digi24 a fost principala sursă de informațiii pentru BBC în cazul arestării fraților Tate. Jurnalista Andreea Georgescu a fost invitată să intervină la un post de radio al BBC pentru a oferi cele mai importante detalii din acest caz.

Jurnalist BBC: Să o primim pe Andreea Georgescu, din București. Este jurnalist la televiziunea Digi24 din România. Ne bucurăm să te avem alături. Ce știm până acum, Andreea?

Andreea Georgescu: Bună ziua. Andrew și Tristan Tate sunt în acest moment în custodia poliției. Judecătorul este așteptat să decidă în curând dacă cei doi vor fi arestați timp de o lună. Două femei, una dintre ele fiind ofițer de poliție aici în România, sunt suspectate că au făcut parte din gruparea de crimă organizată, cu scopul de a recruta și exploata femei, forțându-le să creeze conținut pornografic plătit, pentru site-urile specializate.
Procurorii români au identificat până acum șase victime. Toate sunt femei tinere. Vila luxoasă din România în care cei doi frați locuiesc a fost percheziționată ieri, iar 11 mașini scumpe au fost găsite de autorități. Polițiștii români au fost absolut surprinși de alte obiecte de lux pe are le-au găsit în casa acestora. Vila era o adevărată fortăreață, înconjurată de zeci de camere de supraveghere.

Totodată, imaginile filmate de echipa Digi24 la DIICOT, unde au fost reținuți frații milionari, au fost folosite în mai multe materiale.

BBC are unele dintre cele mai urmărite canale media din lume.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri