Drama bărbatului din SUA care a găsit rămășițe umane îngropate în spatele casei. Cine s-a dovedit a fi persoana decedată

Data publicării:
bonnie haim
Foto: captură video CNN

CNN spune povestea tragică a lui Aaron Fraser, care a făcut o descoperire groaznică atunci când s-a hotărât să renoveze casa din Jacksonville, Florida, în care a copilărit. Era 2014 atunci când a început să sape în spatele locuinței și a dat peste rămășițe umane, mai exact un schelet.

michael haim
Foto: captură video CNN

Rămășițele aparțineau mamei lui, Bonnie Haim, dispărută în anul 1993, pe când Aaron avea numai 3 ani. Trupul neînsuflețit al femeii a rămas până acum ascuns, chiar dacă respectiva curte a fost inspectată de mai multe ori de autorități de-a lungul anilor.

Procurorii au dezvăluit că descoperirea făcută de Aaron a dus la arestarea lui Michael Haim, soțul femeii la vremea respectivă și tatăl lui Fraser. Acum autoritățile îl cercetează pentru crimă în circumstanțe agravante.

„Adevărul a fost întotdeauna acolo, îngropat în curtea lor din spatele casei”, a declarat asistentul avocatului statului Florida, Alan Mizrahi, acum o lună, în deschiderea procesului.

Rămășițele umane ale lui Bonnie Haim au fost descoperite sub platforma unei cabine externe pentru duș. Lângă a fost descoperit cartușul de calibru 22 al unui glonț. Iar Michael Haim deținea în acel moment o armă cu astfel de cartușe.

Michael și Bonnie Haim aveau probleme maritale, iar bărbatul a fost întotdeauna principalul suspect în acest caz. Însă și-a menținut declarația că este nevinovat în cele două decenii care au trecut de la dispariția femeii.

Cazul a apărut în presă și atunci și, într-un interviu acordat în 1993, Michael Haim a spus că soția lui a plecat de acasă în data de 6 ianuarie și nu s-a mai întors. Totul, în urma unei neînțelegeri.

„În principiu nu era fericită și a vrut să plece și nu am putut să o opresc”, a spus atunci Haim.

Avocatul bărbatului, Janis Warren, susține că procurorii nu au suficiente dovezi pentru a demonstra vinovăția lui Michael Haim.

Cu toate acestea, mărturia lui Aaron Fraser, un copil de numai 3 ani la acea vremea, va fi crucială în acest caz. După dispariția mamei lui, acesta i-a spus unui asistent social: „Tata a rănit-o pe mama”, „Tata a împușcat-o pe mama” și „Tata nu a putut să o trezească”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri