Jennifer Hudson a cerut un ordin de restricţie pentru fostul logodnic, un luptător de wrestling

Data publicării:
The 40th Annual People's Choice Awards - Backstage And Audience
Foto: Gulliver/Getty Images

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Hudson a cerut un ordin de restricţie pentru fostul ei logodnic, luptătorul de wrestling David Otunga, despărţindu-se de el după o relaţie de 10 ani, informează The Independent citat de News.ro.

The 40th Annual People's Choice Awards - Backstage And Audience
Foto: Gulliver/Getty Images

Despărţirea celor doi a fost anunţată de People, pentru care reprezentantul cântăreţei a declarat: ”Se află de câteva luni în curs de a îşi încheia relaţia”.

Reprezentantul artistei a mai spus că ordinul de restricţie a fost obţinut de Hudson împotriva lui David Otunga ”pentru binele fiului lor”, David Daniel Otunga Jr., în vârstă de opt ani. Acesta nu a oferit alte detalii. 

Pe de altă parte, avocatul lui Otunga, Tracy M. Rizzo, a spus că ordinul de restricţie este ”neîntemeiat”. El a adăugat că Jennifer Hudson a cerut ordinul de restricţie în vederea obţinerii custodiei fiului lor, după ce a aflat că acesta va locui cu tatăl lui, întrucât ”Otunga este părintele care îngrijeşte copilul în cea mai mare parte a timpului, în timp ce Hudson se ocupă de cariera ei, călătorind în întreaga lume”.

”Otunga nu i-a abuzat sau hărţuit niciodată pe Jennifer Hudson sau pe fiul lor şi este păcat, mai ales în mediul actual din industria de divertisment (făcând referire la scandalul sexual care a început cu acuzaţii de hărţuire sexuală lansate la adresa producătorului Harvey Weinstein, n.r.) că ea simte nevoia să facă aceste acuzaţii false la adresa lui”, a mai spus avocatul. 

Jennifer Hudson nu a transmis încă un punct de vedere în legătură cu declaraţiile avocatului lui David Otunga.  

Jennifer Hudson şi David Otunga s-au logodit în septembrie 2008, la mai puţin un an de relaţie, iar fiul lor s-a născut în august 2009.  

Născută pe 12 septembrie 1981, Jennifer Kate Hudson este o cântăreaţă şi actriţă americană, recompensată cu un premiu Oscar în anul 2007, la categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar” pentru evoluţia sa din filmul ”Dreamgirls” (2006). Artista americană a fost recompensată şi cu alte trofee prestigioase, precum un Glob de Aur, un premiu BAFTA, în 2007, şi un premiu Grammy, pentru cel mai bun album R&B, ”Jennifer Hudson”, în 2009.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri