VIDEO. Acțiunea spectaculoasă a unui polițist american pornit în urmărirea unor suspecți de crimă pe șoselele din Las Vegas

Data actualizării: Data publicării:
urmarire

Hollywood pe viu. Așa ar putea fi descrisă acțiunea unui polițist din Las Vegas pornit pe urmele a doi bărbați aflați la bordul unui jeep.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Întreaga atmosferă de thriller a fost surprinsă de camera video corporală prinsă pe umărul vestei antiglonț a ofițerului de poliție, relatează Fox News.

În înregistrare se poate observa cum polițistul William Umana ține volanul mașinii cu o mână, în timp ce cu cealaltă trage focuri multiple prin parbriz.

Cei doi fugari erau suspectați de uciderea unui angajat al unei spălătorii auto.

Mai mult de 60 de focuri s-au tras în urmărirea contracronometru pe șoselele Las Vegasului.

Cursa s-a sfârșit când suspecții, pierzând controlul mașinii, au intrat în zidul unei școli.

Unul dintre bărbați, Rene Nunez, în vârstă de 30 de ani, a ieșit din mașină și a încercat să pătrundă în clădirea școlii, însă ușa era închisă. În timp ce al doilea bărbat, Fidel Miranda, în vârstă de 23 de ani, a căutat să fugă de la fața locului cu automobilul, însă a fost împușcat.

Miranda a murit ore mai târziu. Rănit, Nunez a fost arestat.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri