FOTO. Accident grav în județul Sibiu: Trei oameni au murit şi trei au fost grav răniţi în urma coliziunii dintre trei maşini

Data actualizării: Data publicării:
Mașini distruse in accident
Trei oameni au murit şi trei au fost grav răniţi în urma coliziunii dintre trei maşini. Foto: ISU Sibiu

Trei persoane au murit şi alte trei au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc duminică seară pe DN1, la Hula Bradului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Andreea Ştefan, informează Agerpres.

ACTUALIZARE 23:30 - O a treia persoană a decedat în urma accidentului produs, duminică seară, pe DN1, la Hula Bradului, alte două fiind în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din municipiul Sibiu, potrivit Poliţiei şi Serviciului de Ambulanţă.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă, Genu Scridon, a declarat că a treia victimă a decedat la spitalul din Sibiu.

„Din păcate şi a treia victimă transportată (cea în curs de resuscitare) a fost declarată decedată la UPU”, a transmis Genu Scridon.

Ambulanţa a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe o femeie de 20 de ani în stop cardiorespirator şi un bărbat de 62 de ani cu un traumatism cranio-facial.


„În urma accidentului au rezultat 6 victime. Echipajele SMURD au aplicat manevre de resuscitare pentru două persoane, un bărbat şi o femeie. Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor, aceştia nu au răspuns manevrelor. O a treia victimă, de sex feminin, este inconştientă şi intubată, aceasta va fi transportată la UPU Sibiu. Echipajul SAJ a transportat la spital alte două victime; una a refuzat transportul la spital”, a precizat Andreea Ştefan.

accident sibiu 2
Accidentul s-a petrecut pe DN1, la Hula Bradului. Foto: ISU Sibiu

Una dintre victimele transportate la Unitatea de Primiri Urgențe, o femeie de 20 de ani, era în cardiorespirator, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Sibiu, Genu Scridon.

Trei mașini au fost implicate în accidentul de pe DN1. La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD, o autospecială de transport victime multiple, precum și două echipaje ale Ambulanței. A fost nevoie și de o echipă de descarcerare pentru scoaterea uneia dintre victime.

Traficul rutier a fost blocat în zonă.

accident sibiu 1
Trei mașini au fost implicate în accidentul de pe DN1. Foto: ISU Sibiu

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri