Doi soți aflați în vacanță la Gura Portiței au fost găsiți morți: femeia avea gâtul tăiat, iar bărbatul s-a înecat

Data actualizării: Data publicării:
scena crima
Anchetă la fața locului într-un caz de omor. FOTO: Captură video

Tragedie la Gura Portiței, în județul Tulcea. Doi soţi din Iaşi au fost găsiţi morți în zona complexului din staţiune. Din primele informaţii, ar fi vorba despre o crimă urmată de sinucidere, scrie tulceanoastra.ro.

Bărbatul a fost găsit înecat, iar, la o distanță de aproximativ 2 kilometri, a fost descoperit și cadavrul femeii, care prezenta o plagă adâncă în zona gâtului.

Cei doi erau cazaţi într-o locaţie pe care trebuiau să o părăsească duminică la prânz. Pentru că nu au ajuns la recepție să predea camera, personalul i-a sunat, apoi un angajat a mers în cameră, dar aceasta era goală.

La scurt timp, pe plajă a fost descoperit cadavrul bărbatului, iar la aproximativ doi kilometri a fost găsită și trupul femeii, care prezenta urme de violență și o plăgă adâncă în zona gâtului.

Potrivit anchetatorilor, cel mai probabil este vorba de o crimă urmată de sinucidere. Bărbatul ar fi plănuit crima, a luat cu el un cuţit şi a plecat alături de soție la plimbare. Când a considerat că e destul de departe, a încercat să o omoare. A urmat o luptă, dovadă a urmelor descoperite pe corpurile celor doi, dar în cele din urmă, cu câteva lovituri în zona gâtului, femeia a fost ucisă.

După crimă, bărbatul a revenit în zona complexului, a intrat în mare şi s-a înecat.

Cei doi erau căsătoriţi, aveau în jurul vârstei de 45 de ani, aveau trei copii şi conform surselor judiciare, ar fi de loc dintr-o comună din judeţul Iaşi.

Cercetările sunt în plină desfăşurare, iar anchetatorii încearcă să găsească arma crimei.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri