Decizie drastică în cazul terasei unde a fost bătut şeful Protecţiei Consumatorilor Constanţa

Data actualizării: Data publicării:
horia constantinescu comisar sef protectia consumatorilor constanta

Terasa din Neptun unde în această săptămână a fost agresat şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, a fost închisă definitiv, fiind aplicată şi o sancţiune de 40.000 de lei pentru obstrucţionarea controlului şi pentru proceduri periculoase.

Horia Constantinescu a declarat că vineri, Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi a emis decizia închidere definitivă a terasei Zorba’s din Neptun. De asemenea, unitatea a fost amendată cu 30.000 de lei pentru obstrucţionarea controlului şi cu 10.000 de lei pentru depozitare în condiţii improprii şi proceduri periculoase.

Incidentul a avut loc miercuri, iar Horia Constantinescu declara pentru News.ro că a mers împreună cu 20 de colegi din cadrul Comandamentului Litoral pentru un control în staţiunea Neptun.

„O colegă m-a sunat să mă informeze că a găsit o locaţie cu deficienţe, este vorba de terasa Zorba’s, şi o parte dintre lucrători şi dintre clienţi se manifestă agresiv la adresa ei şi a altui coleg ajuns acolo între timp. M-am urcat în maşină, am ajuns acolo, m-am interpus între agresorul iniţial, care a îmbrâncit-o pe colega noastră peste scaune. Era un consumator, probabil rudă cu proprietarul locaţiei pentru că îl apela cu «naşule». Respectivul era în stare avansată de ebrietate”, relata Constantinescu.

El spunea că mai multe clienţi ai localului, dar şi angajaţi l-au îmbrâncit, a căzut pe spate, au vrut să îl lovească, dar a reuşit să se ridice şi a sunat la 112. Şeful CJPC Constanţa menţiona că până la sosirea poliţiei situaţia a degenerat, a continuat să fie îmbrâncit, agresat, strâns de gât, iar la un moment dat în toată acea învălmăşeală şi-a dat seama că şi-a pierdut un dinte.

Scandalul s-a încheiat după sosirea poliţiei, iar agenţii au deschis un dosar penal pentru ultraj.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri