Mega Mall în București. Construcția va avea 70.000 de metri pătrați și va fi gata în 2015

Data publicării:
mall 1

FOTO: www.real4you.at

Dezvoltatorii vor să construiască un mall cu o suprafaţă utilă de 70.000 metri pătraţi, care ar urma să fie deschis până la jumătatea anului 2015, notează fondul în comunicat. Lucrările de construcţie vor începe în acest an.

Aproximativ 30% din suprafaţă este deja rezervată unor chiriaşi, printre care Carrefour, C&A şi H&M.

Dezvoltatorul austriac Real 4 You a obţinut anul trecut autorizaţia de construcţie pentru proiectul Mega Mall, situat pe platforma fostei fabrici Electroaparataj, în apropriere de Şoseaua Iancului şi Şoseaua Pantelimon.

Operatorul de hipermarketuri Carrefour şi cei de electrocasnice Flanco si Altex, precum şi operatorii de entertainment Slot Point Casino si Cine Grand, sau retaileri de modă precum C&A, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Celio, Lashez, Office Shoes au închiriat deja spaţii în Mega Mall.

Fondată în 1995 de oamenii de afaceri germani Christian Rimpf şi Klaus Riederer, Real 4 You Group este un investitor imobiliar acărei activitate principală constă în proiectarea şi dezvoltarea de proprietăţi de retail.

Real 4 You Group va dezvolta pe lângă Mega Mall şi câteva centre comerciale în oraşe precum Satu Mare, Foşcani şi Târgu Mureş, denumite tot Mega Mall. Centrele vor avea între 18.000 mp si 22.000 mp şi vor fi ancorate de un supermarket sau de un hipermarket. Ambele companii de consultanţă sunt agenţi co-exclusivi pe proiectele din ţară.

NEPI deţine active de peste 600 de milioane de euro în România, printre cele mai importante fiind clădirile de birouri The Lakeview şi Floreasca Business Park din Bucureşti şi City Business Center din Timişoara, precum şi Ploieşti Shopping City şi Promenada Brăila, dar şi o serie de terenuri pentru dezvoltarea de centre comerciale. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri