O nouă companie aeriană intră pe piața din România

Data actualizării: Data publicării:
croatia airlines foto facebook
Foto: Facebook

Pasagerii vor avea la dispoziție, până la mijlocul lunii octombrie, trei zboruri săptămânale între București și Zagreb, în zilele de luni, miercuri și vineri, la prețuri ce pornesc de la 179 de euro, a declarat Kresimir Kucko, președinte și director general al companiei Croatia Airlines.

Zborurile între cele două capitale europene vor avea loc în perioada estivală, respectiv mai-octombrie, a precizat acesta, luni, în conferința de presă ce a urmat zborului de promovare pe ruta Zagreb - București, care a adus 73 de pasageri pe Aeroportul Henri Coandă.

„Este vorba despre noua linie Croatia Airlines, pe care avioanele noastre zboară pentru prima dată în istoria companiei. Vom lega capitalele României și Croației până la mijlocul lunii octombrie de trei ori pe săptămână: luni, miercuri și vineri. În această perioadă vom veni cu un total de zece mii de locuri. Cred că mulți locuitori ai României vor profita de cea mai rapidă conexiune de transport cu Croația, dar și cu localități din afara Zagrebului, situate în partea continentală, unde vor simți și atmosfera mediteraneană a țării noastre. Astfel, capitala noastră este conectată direct cu cinci destinații de la Marea Adriatică, fapt care oferă pasagerilor o creștere a calității în alegerea călătoriei. Optimismul, speranța și indicatorii turistici arată că în ultimii doi ani în Croația numărul turiștilor români a ajuns la două cifre. Cred că și mulți cetățeni croați vor descoperi frumusețile naturale, istorice și culturale ale Bucureștiului și ale României în general”, a spus Kresimir Kucko.

Președintele companiei aeriene se așteaptă la călători și din alte țări, având în vedere că România este a doua cea mai mare piață din Europa de Sud-Est.

„Pe zborul București - Zagreb așteptăm și călători din alte țări, având în vedere că România este a doua cea mai mare piață din Europa de Sud-Est. Datorită acestui fapt, respectiv potențialul pieței românești, consider că această linie va contribui la o cooperare mai puternică a țărilor noastre sub aspectul afacerilor, precum și la întărirea legăturilor de prietenie. Toate acestea au influențat decizia ca Bucureștiul să devină destinația numărul 37 în rețeaua noastră de zboruri și, în același timp, și o destinație regională importantă a Croatia Airlines”, a subliniat acesta.

News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri