FOTO. CNAIR: Două noi spaţii de servicii moderne s-au deschis pe autostrada A1

Data actualizării: Data publicării:
spatiu servicii pe a1
Două noi spaţii de servicii moderne s-au deschis pe autostrada A1. Foto: Facebook / Cristian Pistol

Două noi spaţii de servicii moderne sunt deschise începând de sâmbătă pe Autostrada A1, pe tronsonul Timişoara-Lugoj, în zona localităţii Recaş, a anunţat directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol.

Două noi spaţii de servicii moderne s-au deschis pe autostrada A1. Foto: Facebook / Cristian Pistol
Două noi spaţii de servicii moderne s-au deschis pe autostrada A1. Foto: Facebook / Cristian Pistol

„Acestea reprezintă rezultate concrete ale Strategiei pentru dotarea, operarea şi întreţinerea acestor spaţii de pe reţeaua rutieră de mare viteză din România. Cele două spaţii de servicii sunt amplasate pe tronsonul Timişoara - Lugoj, km. 481+646 (stânga şi dreapta), în zona localităţii Recaş şi au o serie de dotări adaptate cerinţelor moderne”, a scris directorul CNAIR, Cristian Pistol.

Cele două spaţii de servicii au 192 de locuri de parcare pentru autoturisme (96 pe Calea 1 şi 96 pe Calea 2), opt locuri de parcare pentru autoturismele deţinute de persoane cu dizabilităţi (4 pe Calea 1 şi 4 pe Calea 2), 60 de locuri de parcare pentru camioane (30 locuri pe Calea 1 şi 30 locuri pe Calea 2), patru locuri de parcare pentru autocare (2 locuri pe Calea 1 şi 2 locuri pe Calea 2), două zone dotate cu aspirator, fiecare având câte două locuri pe fiecare cale, opt locuri pentru încărcarea vehiculelor electrice (4 locuri pe Calea 1 şi 4 locuri pe Calea 2), două staţii pentru carburanţi (câte una pe fiecare sens de mers), două staţii pentru alimentarea cu GPL (câte una pe fiecare sens de mers), două spaţii comerciale (câte unul pe fiecare sens de mers), două zone tip Snack bar (câte unul pe fiecare sens de mers) şi două zone cu toalete publice (câte una pe fiecare sens de mers).

„Aceste spaţii de servicii au fost modernizate în baza contractului de concesiune încheiat între CNAIR SA şi Rompetrol Downstream SRL. CNAIR continuă aplicarea acestei strategii, iar în perioada următoare vor mai fi deschise alte spaţii de servicii cu dotări asemănătoare”, a subliniat Cristian Pistol, potrivit Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri