Ministrul demis al Transporturilor şi-a găsit ambiţia la final de mandat. „Să turnăm asfalt înaintea vecinilor din Ungaria”

Data publicării:
autostrada borsa

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat, marți, că pe secțiunea 3C Biharia-Borș a Autostrăzii Transilvania s-au turnat primii kilometri de asfalt. „Am avut ambiția să turnăm asfalt înaintea vecinilor din Ungaria”, a spus ministrul.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat că pe secțiunea 3C Biharia-Borș a Autostrăzii Transilvania s-au turnat primii kilometri de asfalt.

„Am ales să merg astăzi (marți-n.r.) pe Secțiunea 3C Biharia-Borș a autostrăzii Transilvania unde s-au turnat primii kilometri de asfalt. Bucuria este și mai mare cu atât cu cât antreprenorul român m-a asigurat că va termina lucrarea anul acesta, dar am avut și ambiția să turnăm asfalt înaintea vecinilor din Ungaria”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, lucrarea pe secțiunea respectivă a început în luna mai a acestui an și, chiar dacă au fost două luni de condiții meteo nefavorabile, stadiul de execuție este avansat.

Potrivit CNAIR, la sfârșitul lunii septembrie, lucrările pe secțiunea 3C Biharia-Borș erau realizate în proporție de 40%. Secțiunea are o lungime de 5,3 kilometri și costă 134 de milioane de lei.

Ministrul Transporturilor a anunțat că se va afla pe șantiere până în ultima zi de mandat.

Sursa: Mediafax

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri