5 britanici au câștigat câte un milion de lire sterline la loterie, dar nu și-au ridicat premiile

Data actualizării: Data publicării:
bilet la loterie marea britanie
Cinci oameni din Marea Britanie nu și-au ridicat încă premiile de 1 milion de lire sterline câștigate la loterie. Foto: Profimedia

Cinci oameni din Marea Britanie nu și-au ridicat încă premiile de 1 milion de lire sterline câștigate la loterie, relatează The Independent.

Câștigătorii sunt din Bolton, Northumberland, Shropshire, North Lanarkshire și Camden. Cei din Bolton și Northumberland au termen limită până în mai pentru a-și ridica banii, în timp ce câștigătorul din Shropshire trebuie să se prezinte cel târziu până în iulie. Norocoșii din North Lanarkshire și din Camden au termen până pe 14 august pentru a-și ridica câștigurile.

Mai sunt, de asemenea, câteva alte bilete de loterie cu premii nerevendicate în valoare de până la 500.000 de lire sterline, iar pentru unul dintre acestea, termenul limită este mâine.

Dacă premiile nu vor fi ridicate până la termenul limită, banii și dobânzile aferente vor fi direcționați pentru a sprijini proiectele Loteriei naționale din Marea Britanie. Vor fi finanțate proiecte precum băncile de alimente, ateliere și alte inițiative menite să ajute comunitățile vulnerabile.

Pentru a-și revendica premiile, jucătorii trebuie să contacteze direct Loteria Națională.

„Sperăm că jucătorii norocoși se vor prezenta la timp, dar dacă o cerere validă nu este primită în termen de 180 de zile de la data extragerii, premiul și orice dobândă câștigată vor fi folosite în beneficiul proiectelor Loteriei Naționale”, au spus reprezentanții loteriei.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri